Spalati fructele, scoateti samburii si cojiti banana.
Amestecati praful de vanilie (cremsnit) cu 300 ml lapte timp de 3 minute cu mixerul. Bateti frisca din plicul de praf de frisca si 150-200 ml lapte.
Glasati paharele: intr-o farfurie puneti putina apa, in alta puneti zaharul si il aplatizati. Inmuiati paharele cu gura in jos in apa, apoi le puneti in zahar.
Taiati caisele fasii si banana in felii. Puneti in pahare crema de vanilie, fructe de toate felurile, cate doua linguri din zeama de la visine, frisca si garnisiti cu fructe si putina zeama de visine.
Pofta buna.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii