Spalati fructele, scoateti samburii si cojiti banana.
Amestecati praful de vanilie (cremsnit) cu 300 ml lapte timp de 3 minute cu mixerul. Bateti frisca din plicul de praf de frisca si 150-200 ml lapte.
Glasati paharele: intr-o farfurie puneti putina apa, in alta puneti zaharul si il aplatizati. Inmuiati paharele cu gura in jos in apa, apoi le puneti in zahar.
Taiati caisele fasii si banana in felii. Puneti in pahare crema de vanilie, fructe de toate felurile, cate doua linguri din zeama de la visine, frisca si garnisiti cu fructe si putina zeama de visine.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii