autor:

SUTU MADALINA

» » Dulciuri diverse

Crema de zahar ars

Autor: SUTU MADALINA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SUTU MADALINA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
16 linguri zahar,8,oua,1l lapte,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Se topesc 8 linguri zahar intr-o cratita si se tapeteaza tava cu siropul obtinut.Ouale se amesteca cu laptele fiert si se adauga 8 linguri de zahar si sarea.Se pune compozitia peste zaharul topit si se baga la cuptor 30-35 min.Se serveste rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Se separa albusurile de galbenuse.Se bat albusurile spuma,se adauga galbenusele ,apoi zaharul vanilinat,

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Crema de zahar ars tort

Crema de zahar ars tort

Se iau 4 linguri de zahar se pun intr-o cratita la topit,cand sa topit tapetam pereti cratitei si

7 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    E foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 16 linguri zahar,8,oua,1l lapte,

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

E foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Fursecuri Tablă de Șah