autor:

SUTU MADALINA

» » Dulciuri diverse

Crema de zahar ars

Autor: SUTU MADALINA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SUTU MADALINA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
16 linguri zahar,8,oua,1l lapte,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Se topesc 8 linguri zahar intr-o cratita si se tapeteaza tava cu siropul obtinut.Ouale se amesteca cu laptele fiert si se adauga 8 linguri de zahar si sarea.Se pune compozitia peste zaharul topit si se baga la cuptor 30-35 min.Se serveste rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Intr-o cratita incingeti la foc mediu 200 g zahar, amestecand usor pana caramelizeaza. Cand incepe

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort-crema de zahar ars

Tort-crema de zahar ars

Se topesc 4 linguri de zahar intr-o cratita (care poate fi bagata in cuptor) - "manjiti"

6 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    E foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 16 linguri zahar,8,oua,1l lapte,

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

E foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti in stil marocan