Apa se amesteca cu cafeaua, laptele se amesteca cu laptele de cocos si se pun la foc. Se iau de pe foc inainte de fierbere. 1/2 ceasca zahar se caramelizeaza ,se adauga cafeaua si se tapeteaza cu ea tava in care se va face crema. Se amesteca bine ouale cu galbenusurile, restul de zahar si laptele cald. Se strecoara. Se pune licin vasul cu zaharul ars,se pune la baie de aburi la cuptor cam 1 ora Se da 4 ore la rece Se agita putin sa se desprind de pe marginile cratitii si se rastoarna pe platou. Se poate orna cu putina frisca si o frunza de menta.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii