Reteta postata pe: 05 martie 2010
Ingrediente
1 l lapte, 12 + 8 linguri zahar, 8 oua, esenta vanilie/rom
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se pun 8 linguri de zahar in cratita sa se caramelizeze si se unge peretele vasului.
Separat se bat ouale bine, se adauga 12 linguri de zahar, esentele si laptele.
Se toarna in cratita peste zaharul ars si se da la cuptor pt 40-45 min.
Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crema de zahar ars, dupa mine, cred ca e unul dintre cele mai rapide deserturi, iar de savoare nu
9 voturi
3 comentarii
15 min
O cana de zahar se topeste si se imbraca oala .Laptele se incalzeste ,se impreuna cu cealalta cana
31 voturi
6 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010
Imi place crema sa fie de la frigider si cu multa zeama. La noi e bataie pe ea. Eu pun zaharul la gramaj nu cu ligura, dar cate bordeie atatea obicee. Concluzia e ca toate cremele de zahar ars sunt delicioase, deci si a ta.
violette (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
foarte buna....
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
O bunatate...Imi place enorm crema de zahar ars...Si eu o prepar asemanator...
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Si eu prepar la fel crema de zahar ars. E foarte buna!
joly-gina (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
preferata mea