- caramelizăm 6 linguri de zahăr (îl punem într-o cratiţă, pe foc, până când devine lichid). Turnăm zahărul caramelizat în formele în care facem crema şi îl întindem pe pereţii lor.
- batem ouăle cu mixerul şi turnăm laptele peste ele. Mixăm în continuare . Turnăm compoziţia în forme.
- băgăm la cuptor 30 de minute, timp în care preparăm frişca pentru ornat.
- scoatem crema de zahăr ars de la cuptor.
- Ornăm cu frişcă şi sirop de ciocolată.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii