Intr-un vas iena se pun 3 linguri de zahar. Se pune vasul pe aragaz la foc mediu. Se amesteca cate putin zaharul pana se topeste toata cantitatea si compozitia are culoare maroniu deschis. Lasam sa se raceasca. Intr-un vas se pun oualele cu esenta de rom, zaharul vanilat si cele 2 linguri de zahar ramase si se mixeaza, apoi adaugam laptele. Adaugam compozitia in vasul cu zaharul topit o introducem in cuptor pentru 30-40 min, pana capata o culoare maronie. O lasam 2 ore la rece dupa care....pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii