Intr-un vas iena se pun 3 linguri de zahar. Se pune vasul pe aragaz la foc mediu. Se amesteca cate putin zaharul pana se topeste toata cantitatea si compozitia are culoare maroniu deschis. Lasam sa se raceasca. Intr-un vas se pun oualele cu esenta de rom, zaharul vanilat si cele 2 linguri de zahar ramase si se mixeaza, apoi adaugam laptele. Adaugam compozitia in vasul cu zaharul topit o introducem in cuptor pentru 30-40 min, pana capata o culoare maronie. O lasam 2 ore la rece dupa care....pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii