cele 6 oua se bat cu 6 linguri zahar pina se topeste .dupa care se pune 1 kg lapte peste compozitie.pui rom si zahar vanilat.pui intre-o cratita 7 linguri de zahar dupa care pui cratita pe foc mic si o lasi sa se caramelizeze.dupa aceea iei cratita dupa foc ,o lasi putin si torni compozitia .o bagi la cuptor

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii