cele 6 oua se bat cu 6 linguri zahar pina se topeste .dupa care se pune 1 kg lapte peste compozitie.pui rom si zahar vanilat.pui intre-o cratita 7 linguri de zahar dupa care pui cratita pe foc mic si o lasi sa se caramelizeze.dupa aceea iei cratita dupa foc ,o lasi putin si torni compozitia .o bagi la cuptor
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii