autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

CREMA DE ZAHAR ARS

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente:, , - lapte 1l, - oua 6 buc., - 250 g zahar, - zahar vanilat 1 pliculet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti 3 linguri de zahar intr-o cratita la foc mic. Cand incepe sa se topeasca intoarceti cratita in asa fel incat zaharul ars sa acopere uniform peretii cratitei. Lasati sa se raceasca, apoi amestecati ouale cu mixerul, puneti in cratita laptele, zaharul si vanilia peste zaharul ars. Le bagati la cuptor la foc mediu aproximativ 30 de min. (pana se intareste). La sfarsit se baga la frigider, si se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "CREMA DE ZAHAR ARS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Se caramelizeaza cele 250 grame de zahar intr-un vas ce poate fi introdus si in cuptor. Zaharul caramelizat

0 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Crema de zahar ars!

Crema de zahar ars!

1.Intr-o cratita se caramelizeaza 200 gr zahar apoi caramelul obtinut se intinde pe fundul si pereti

39 voturi    5 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Reteta clasica de zahar ars,care e foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - lapte 1l
  • - oua 6 buc.
  • - 250 g zahar
  • - zahar vanilat 1 pliculet

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Reteta clasica de zahar ars,care e foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
COLIVA