autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

CREMA DE ZAHAR ARS

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente:, , - lapte 1l, - oua 6 buc., - 250 g zahar, - zahar vanilat 1 pliculet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti 3 linguri de zahar intr-o cratita la foc mic. Cand incepe sa se topeasca intoarceti cratita in asa fel incat zaharul ars sa acopere uniform peretii cratitei. Lasati sa se raceasca, apoi amestecati ouale cu mixerul, puneti in cratita laptele, zaharul si vanilia peste zaharul ars. Le bagati la cuptor la foc mediu aproximativ 30 de min. (pana se intareste). La sfarsit se baga la frigider, si se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "CREMA DE ZAHAR ARS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crema de zahar ars speciala

Crema de zahar ars speciala

1. Se caramelizeaza cele 4 linguri de zahar intinzandu-se neaparat pe marginea cratitei dupa care

17 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Spume si creme dulci
Crema de zahar ars in cupe de mar

Crema de zahar ars in cupe de mar

Mai intai pregatim merele. In partea de deasupra taiem un capac, apoi cu ajutorul unei linguri de

15 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Reteta clasica de zahar ars,care e foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - lapte 1l
  • - oua 6 buc.
  • - 250 g zahar
  • - zahar vanilat 1 pliculet

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Reteta clasica de zahar ars,care e foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Biscuiti aromati cu stafide, nuca si dovleac