Se curata merele si se taie felii potrivit de groase. Se caramelizeaza 200 g zahar si se prelinge pe peretii cratitei. Se pun merele in cratita si se da la cuptor 15-20 de minute. In acest timp, se bat ouale intregi cu restul de zahar, se pune laptele caldut (nu fiert) si se toarna peste mere. Se mai lasa in cuptor 30 de minute, pana se face crema maronie. Este un desert foarte gustos si potrivit pentru zilele calde!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii