autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Spume si creme dulci

Crema de zahar ars fara oua

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
Un litru lapte, pline cu faina,50gr.unt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina in lapte,putin cate putin.Intr-o cratita se caramelizeaza 50gr.din zahar.Apoi se toarna peste laptele cu faina si restul de zahar,amestecand mereu pe foc pana se ingroasa.La final se adauga untul si se da la rece.Se pot adauga cateva nuci taiate.Se serveste la cesti sau ca umplutura la torturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars fara oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata cu scortisoara

Inghetata cu scortisoara

1. Pune laptele la fiert impreuna cu batul de scortisoara.Intr-un bol, amesteca galbenusrile, zaharul

19 voturi    7 comentarii
40 min
Spume si creme dulci
Inghetata de castane si rom

Inghetata de castane si rom

1. Se mixeaza piureul de castane cu zaharul.Se adauga romul si se mixeaza pana se obtine o pasta

6 voturi    4 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cathy Elly , 07 februarie 2014

    bineinteles , tu faci dulciuri doar cand nu dorm eu acasa :))

  • Fara foto

    Victoria Burdujel , 07 februarie 2014

    interesant sigur voi face astazi aceasta crema de zahar ars

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Nu am facut niciodata fara oua...dar daca tu zici ca e buna...o sa incercam...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Un litru lapte, pline cu faina,50gr.unt.

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Nu am facut niciodata fara oua...dar daca tu zici ca e buna...o sa incercam...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Serbet din smochine Serbet din smochine

Smochinele se spala se taie coditele, se taie in 4 si se pun la fiert cu 750 g zahar, feliile de lamaie si o ceasca de apa. Se lasa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Spalam fructele si le scurgem bine de apa. Le punem intr-o cratita incapatoare impreuna cu zaharul. Lasam fructele cateva ore pana

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Crema de zahar ars