Se amesteca laptele, frisca, ouale, galbenusurile de oua, zaharul pudra si batonul de vanilie - desfacut in doua. Compozitia obtinuta se toarna in 8 cupe, rezistente la foc, care se baga intr-o cratita mare, umpluta cu apa (sa nu intre in forme).
Se baga in cuptorul incins si se lasa pina ce compozitia se intareste. Se scot cupele afara, se lasa sa se raceasca si peste noapte se baga in frigider.
Inainte de a fi servite, se presara cu zahar, se baga la cuptor pe o tava, pe grila de sus, si se lasa pina ce zaharul se topeste si incepe sa prinda o culoare maro.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii