Mmmmm!!..ciocolata, vanilie şi fructe…Ce combinaţie mai bună ți-ai putea dori?
Spălăm căpșunele si le punem în blender, ii amestecam pana devin crema.
Amestecam 3 linguri lapte cu cacao.
Fierbem laptele cu zahărul şi păstaia de vanilie, la foc mic.
Separat, amestecam gălbenuşurile cu amidonul şi puţin lapte rece, apoi turnam , încet, în fir subţire, laptele fierbinte, amestecând întruna să nu se brânzească şi laşi să fiarbă, la foc mic, omogenizând continuu, până capătă consistenţa unei creme.
O luam de pe foc şi o amestecam până se răceşte, după care încorporam untul moale. Adaugam capsuni-crema si amestecam bine. Împărțim 23 din crema în boluri pe care le-am clătit cu apa rece. Peste crema rămasă adaugam compoziţia de cacao cu lapte si amestecam bine. Turnam in mijlocul bolurilor. Lasăm sa răcească si apoi băgăm la frigider 2 ore. Servim cu capsuni.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii