Mmmmm!!..ciocolata, vanilie şi fructe…Ce combinaţie mai bună ți-ai putea dori?
Spălăm căpșunele si le punem în blender, ii amestecam pana devin crema.
Amestecam 3 linguri lapte cu cacao.
Fierbem laptele cu zahărul şi păstaia de vanilie, la foc mic.
Separat, amestecam gălbenuşurile cu amidonul şi puţin lapte rece, apoi turnam , încet, în fir subţire, laptele fierbinte, amestecând întruna să nu se brânzească şi laşi să fiarbă, la foc mic, omogenizând continuu, până capătă consistenţa unei creme.
O luam de pe foc şi o amestecam până se răceşte, după care încorporam untul moale. Adaugam capsuni-crema si amestecam bine. Împărțim 23 din crema în boluri pe care le-am clătit cu apa rece. Peste crema rămasă adaugam compoziţia de cacao cu lapte si amestecam bine. Turnam in mijlocul bolurilor. Lasăm sa răcească si apoi băgăm la frigider 2 ore. Servim cu capsuni.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii