autor:

autor

» » Aperitive

Crema "Fondue"

   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 catei usturoi, 2 pahare vin, 300 gr. brinza, piper, faina, 1/2 paharel coniac

Dificultate: Medie Timp: 25 min

14 voturi

Mod de preparare

Se freaca peretii unei cratite cu usturoi pisat, apoi se umple cu vin si se adauga brinza taiata in cubulete si piperul. Cratita se pune pe foc mic si se amesteca incontinuu cu o lingura de lemn, pina ce compozitia devine ca o crema. Se dizolva putina faina in crema, apoi se toarna, amestecind mereu in crema fierbinte. Se lasa sa mai dea un clocot, se adauga coniacul.
Se serveste cu crutoane de piine alba
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema "Fondue"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Minisufleuri cu ierburi aromatice și parmezan

Minisufleuri cu ierburi aromatice și parmezan

Reteța aceasta am făcut-o sâmbătă și vă spun că e ideală pentru o gustare caldă de weekend

13 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Clatite cu urda si marar

Clatite cu urda si marar

Intr-un bol punem urda si o amestecam cu mararul taiat marunt,ouale si sarea.Amestecam bine si lasam

2 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Scufite cu branza si verdeata