Se freaca galbenusurile cu zaharul,apoi se adauga branza si se bate bine.La urma crema gata facuta si coaja de lamaie amestecandu-se pane se obtine o crema de consistenta omogena.
Se faramiteaza destul de gros biscuitii si se aseaza intr-o tava cu marginile inalte,astfel incat sa acopere fundul tavii.
Caisele se scurg bine si cu 2-3 linguri de suc se insiropeaza biscuitii.Deasupra se aseaza crema,apoi jumatatile de caise cu partea bombata in sus.Se presara zahar pudra,se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptorul incins in prealabil ,pt 10 min.
Se ia apoi folia si se mai lasa inca 10 min.
Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii