Puneti la inmuiat gelatina in apa rece pentru 5 minute. Curatati mango, taiati bucati si mixati in blender cu 80 g zahar. Crema rezultata puneti-o pe foc sa se incalzeasca, luati de pe foc si puneti jumatate din gelatina, amestecati, lasati sa se raceasca putin apoi varsati in 8 pahare si puneti in frigider pentru 20 minute.
Bateti smantana frisca cu zaharul ramas. Amestecati iaurtul cu frisca, semintele de mac si puneti crema in pahare deasupra cremei de mango si puneti din nou in frigider pentru 15 minute.
Curatati si kiwi, taiatii bucati si faceti un piure cu blender-ul. Puneti pe foc crema sa se incalzeasca apoi luati de pe foc puneti gelatina ramasa si amestecati bine. Lasati sa se raceasca apoi turnati in pahare. Lasati in frigider pentru inca 2 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii