CREMA MANGO SI PIERSICI.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 fructe de mango, curatate de coaja si samburi, taiate bucati sau din compot
  • 2 piersici, taiate bucati
  • sucul de la 1 lamaie
  • 300 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Cu ajutorul unui mixer, pregateste un piure din pulpa fructelor. Adauga sucul de lamaie si amesteca.

2 Bate frisca pana cand isi mentine forma si adauga zaharul pudra. Amesteca frisca batuta cu piureul de fructe si imparte desertul in boluri mici. Tine la rece minimum 10 minute inainte de a servi. Pune bucati de mango deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor