CREMA MANGO SI PIERSICI.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 fructe de mango, curatate de coaja si samburi, taiate bucati sau din compot
  • 2 piersici, taiate bucati
  • sucul de la 1 lamaie
  • 300 ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Cu ajutorul unui mixer, pregateste un piure din pulpa fructelor. Adauga sucul de lamaie si amesteca.

2 Bate frisca pana cand isi mentine forma si adauga zaharul pudra. Amesteca frisca batuta cu piureul de fructe si imparte desertul in boluri mici. Tine la rece minimum 10 minute inainte de a servi. Pune bucati de mango deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise