Se amesteca nessul cu 8 linguri de apa fierbinte si se toarna peste untul topit pe baie de apa. Se adauga praful de cacao - putin cate putin -, amestecand bine cu telul (sau mixerul). Se incorporeaza galbenusurile frecate cu zaharul, lichiorul de portocale, frisca si la urma albusurile batute spuma. Se toarna crema in cesti si se lasa la frigider sa se inchege. Inainte de-a o servi se presara cu cacao.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii