Se amesteca nessul cu 8 linguri de apa fierbinte si se toarna peste untul topit pe baie de apa. Se adauga praful de cacao - putin cate putin -, amestecand bine cu telul (sau mixerul). Se incorporeaza galbenusurile frecate cu zaharul, lichiorul de portocale, frisca si la urma albusurile batute spuma. Se toarna crema in cesti si se lasa la frigider sa se inchege. Inainte de-a o servi se presara cu cacao.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii