autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Crema Mokka

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 portii): 3 linguri ness, , 50 g unt, , 80 g cacao, , 3 oua, , 130 g zahar, , 3 linguri lichior de portocale (eventual), , 200 g frisca batuta, , putina cacao pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca nessul cu 8 linguri de apa fierbinte si se toarna peste untul topit pe baie de apa. Se adauga praful de cacao - putin cate putin -, amestecand bine cu telul (sau mixerul). Se incorporeaza galbenusurile frecate cu zaharul, lichiorul de portocale, frisca si la urma albusurile batute spuma. Se toarna crema in cesti si se lasa la frigider sa se inchege. Inainte de-a o servi se presara cu cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema Mokka" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Raffaelo - bomboane de casa

Raffaelo - bomboane de casa

Intr-un castron se pun laptele praf, zaharul + cel vanilat, esenta de vanilie si nuca de cocos, se

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Mini brioșe cu lămaie

Mini brioșe cu lămaie

Pornim cuptorul la 180”C. și pregătim aproximativ 25 mini forme de brioșe din hartie ori

2 voturi    3 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 portii): 3 linguri ness
  • 50 g unt
  • 80 g cacao
  • 3 oua
  • 130 g zahar
  • 3 linguri lichior de portocale (eventual)
  • 200 g frisca batuta
  • putina cacao pentru ornat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Jeleu de pepene rosu ( lubenita)