- facem blatul. Separăm albușurile de gălbenușuri.
- batem albușurile spumă și presărăm zahărul, iar apoi adăugăm rând pe rând gălbenușurile și mixăm la viteză mică. Adăugăm treptat plicul de Creme Ole de ciocolată și încorporăm cu o lingură de lemn. Turnăm aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și băgăm la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.
- după aceea preparăm crema. Amestecăm laptele, smântâna și plicul de Creme Ole de vanilie, plus un plic de zahăr vanilat Bourbon. Mixăm până când obținem crema.
- între timp, scoatem blatul
- preparăm glazura. Topim ciocolata pe pat de apă. Adăugăm smântâna și untul și obținem glazura
- peste blat întindem crema, iar apoi glazura. Băgăm la frigider măcar 5 ore.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii