autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Spume si creme dulci

Crema-spuma de portocale

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
3 portocale,4 oua,4 linguri de zahar,coaja de la o lamaie, de la doua portocale,o gelatina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul,zeama de la doua portocale,coaja de lamaie si de portocale.Se adauga albusurile spuma si gelatina dizolvata intr-o lingura de apa.Se bat impreuna in baia de apa pana se ingroasa.Se aseaza si se serveste in cupe,cu frisca deasupra si cu bucati de portocala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema-spuma de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Budinca de quinoa cu merisoare

Budinca de quinoa cu merisoare

Pentru inceput se pun merisoarele intr-un bol, amestecate cu coniac si se lasa deoparte. In vase

0 voturi    0 comentarii
50 min
Spume si creme dulci
Crema de portocale

Crema de portocale

1. Intr-un vas, pe baie de aburi, batem continuu ouale cu zaharul pana cand acestea se ingroasa si

2 voturi    2 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 portocale,4 oua,4 linguri de zahar,coaja de la o lamaie, de la doua portocale,o gelatina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inghetata cu afine Inghetata cu afine

Se pun in blender si se amesteca 3 minute. Apoi se pune in forma de inghetata si se adauga la congelator pentru 2 ore. Se poate servi

0 voturi    0 comentarii
10 min
Inghetate
Budinca de tapioca Budinca de tapioca

Capsunele le-am rupt coditele, le-am spalat si le-am pasat cu blenderul. Adaugam zaharul si zeama de lamaie, punem pe foc pana ce

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Crema de zahar ars