Se amesteca galbenusurile cu faina si lapte (cit sa fie suficient de lichida incit sa fie strecurata pt. a nu face cocoloase). Dupa ce se strecoara se adauga si restul de lapte si zaharul.
Se fierbe pe baia de apa pina se ingroasa. Se adauga untul.
dupa ce s-a topit untul se adauga zaharul vanilat si gelatina imbibata in lapte.
Dupa racire se adauga albusurile batute spuma.
Se poate servi in cupe cu capsuni si frisca deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii