Incalzim pe foc frisca si laptele impreuna cu vanilia.
Intr-un valing punem galbenusurile si zaharul si le amestecam.
Adaugam peste ele frisca cu laptele calde si le amestecam bine sa se omogenizeze.
Punem in forme speciale pentru cuptor, individuale(de o portie), 2 cm inaltime in fiecare si le punem toate in tava in care am pus apa pana la mijlocul vasului.(facem bain marin dupa cate ati inteles,dar in cuptor.)
Dam pe cuptor de 160 -170 grade pentru 30 minute.
Le tragem din cuptor le racim, punem zahar pe deasupra si il ardem cu ustensila speciala cu flacara pana se schimba culoarea zaharului in maro.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii