Intr-o cratita mai adanca se pune smantana si se lasa la incalzit fara sa fiarba.
Intr-o cratita mai adanca se pune smantana si se lasa la incalzit fara sa fiarba.
Amestecam galbenusurile cu zaharul si semintele din pastaia de vanilie.
Incorporam usor amestecul de galbenusuri in smantana calda, mixand continuu.
Strecuram apoi compozitia si o turnam in formele pentru copt (mie imi place sa folosesc cesti sau boluri vintage).
Asezam vasele cu crema intr-o tava de copt mai adanca si turnam apa fiarta in tava.
Se coc la cuptor la 160 grade C, circa 30 de minute. Dupa aceeea se lasa la racit minim 3 ore.
Ca sa obtinem crusta brun aurie de deasupra, presam deasupra la fiecare vas cu crema cate o lingura de zahar brun pe care il ardem cu arzatorul.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii