Intr-o cratita mai adanca se pune smantana si se lasa la incalzit fara sa fiarba.
Intr-o cratita mai adanca se pune smantana si se lasa la incalzit fara sa fiarba.
Amestecam galbenusurile cu zaharul si semintele din pastaia de vanilie.
Incorporam usor amestecul de galbenusuri in smantana calda, mixand continuu.
Strecuram apoi compozitia si o turnam in formele pentru copt (mie imi place sa folosesc cesti sau boluri vintage).
Asezam vasele cu crema intr-o tava de copt mai adanca si turnam apa fiarta in tava.
Se coc la cuptor la 160 grade C, circa 30 de minute. Dupa aceeea se lasa la racit minim 3 ore.
Ca sa obtinem crusta brun aurie de deasupra, presam deasupra la fiecare vas cu crema cate o lingura de zahar brun pe care il ardem cu arzatorul.
Pofta buna !
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii