autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Creme caramel

Autor: ANDREEEA GEORGESCU (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANDREEEA GEORGESCU (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 aprilie 2007

Ingrediente
8 oua,1L de lapte, cani de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale cu o cana de zahar pana se topeste zaharul,se aduga laptele,si se mai amesteca 2 min. Cealalta cana de zahar se pune intr-o oala la foc mic pana se topeste. Se unge oala de jur imprejur cu zaharul topit se adauga compozitia facuta se lasa la cuptor aproximativ 30 min la foc mediu, se lasa la racit se rastoarna apoi pe un platou si se baga in frigider o ora.E DELICIOSA.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creme caramel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Creme caramel cu rubarba si topping crocant

Creme caramel cu rubarba si topping crocant

Incalzeste cuptorul la 190°C. Tapeteaza o tavita cu foaie de copt.Pentru topping, amesteca faina

2 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Spume si creme dulci
Creme caramel

Creme caramel

Mai intai punem laptele la infuzat impreuna cu batonul de vanilie ,dupa ce am scos in prealabil si

18 voturi    6 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 8 oua,1L de lapte, cani de zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec oriental cu aroma de ciocolata si cafea