autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Creme caramel

Autor: ANDREEEA GEORGESCU (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 aprilie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANDREEEA GEORGESCU (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 aprilie 2007

Ingrediente
8 oua,1L de lapte, cani de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale cu o cana de zahar pana se topeste zaharul,se aduga laptele,si se mai amesteca 2 min. Cealalta cana de zahar se pune intr-o oala la foc mic pana se topeste. Se unge oala de jur imprejur cu zaharul topit se adauga compozitia facuta se lasa la cuptor aproximativ 30 min la foc mediu, se lasa la racit se rastoarna apoi pe un platou si se baga in frigider o ora.E DELICIOSA.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creme caramel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu blat de nuca, foi caramel si doua creme

Prajitura cu blat de nuca, foi caramel si doua creme

Punem zaharul,pe foc pentru al carameliza. Atentie mare sa nu se arda pentru ca va fi amar. Cand

4 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Creme caramel

Creme caramel

Mai intai punem laptele la infuzat impreuna cu batonul de vanilie ,dupa ce am scos in prealabil si

18 voturi    6 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 15 %
499.99 lei
424.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 8 oua,1L de lapte, cani de zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă 3 parti din cantitatea de biscuiti se dau prin masina de tocat, iar cealalta parte se rupe in bucati. Stafidele

92 voturi    10 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Gogosi pufoase