Baltul : se framântă bine ingredientele date pentru blat şi se împarte aluatul în 3 părti egale, din care se coc pe dosul tăvii,pe hârtie de copt 3 foi.
Crema: Laptele si budinca se fierb la foc mic şi apoi se pune la racit.Rece se amestecă cu zahărul praf,untul pâna se face spumă. Gata se împarte în 2 crema si în 1/2 din compoziţie se pune cacao.
Aranjament:
1.Se pune primul blat
2.Se pune crema cu cacao
3.Se pune al doilea blat
4.Se pune crema cu vanilie
5.Se pune al treilea blat
6.Se pune o glazură facuta dintr-un plic de frisca Dr.Oetker.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii