Cele 6 linguri cu faina, 12 zahar,esenta, coaja de la lamaie, pachetele de budinca si laptele se pun intr-o craticioara cu fundul rotund sau un tuciulet. Se fierb la foc mic pana se leaga crema.
Atunci cand e gata se pune la rece, acum cele 2 pachete de margarina se freaca cu zaharul pudra, dar nu se pune tot zaharul o data pt ca se taie, treptat.
Cand s-a racit crema se amesteca cu margarina frecata cu zaharuil pudra.
Se incorporeaza incet punand cate o lingura de margarina peste crema facuta pe foc.
Terminata incorporarea se pune crema peste foaia de cremshnit si se presara mult zahar pudra.
secretul acestei prajituri este mixarea lenta a cremelor, si dupa ce am terminat prajitura trebuie pusa in frigider.
Pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii