Cele 6 linguri cu faina, 12 zahar,esenta, coaja de la lamaie, pachetele de budinca si laptele se pun intr-o craticioara cu fundul rotund sau un tuciulet. Se fierb la foc mic pana se leaga crema.
Atunci cand e gata se pune la rece, acum cele 2 pachete de margarina se freaca cu zaharul pudra, dar nu se pune tot zaharul o data pt ca se taie, treptat.
Cand s-a racit crema se amesteca cu margarina frecata cu zaharuil pudra.
Se incorporeaza incet punand cate o lingura de margarina peste crema facuta pe foc.
Terminata incorporarea se pune crema peste foaia de cremshnit si se presara mult zahar pudra.
secretul acestei prajituri este mixarea lenta a cremelor, si dupa ce am terminat prajitura trebuie pusa in frigider.
Pofta buna!!!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii