autor:

aura

» » Prajituri

Cremsnit

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Ingrediente
Pentru aluat:, -6 linguri apa, -1 lingura otet, -1 varf de sare, -1 margarina, -300g faina, Pt crema:, -1 kg lapte, -350g zahar, -150g faina, -4 galbenusuri, -1 pachet vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se face un aluat si se intinde de 2-3 ori si se pune in frigider pana dimineata. Se imparte in 2 si se coc pe fundul tavii. La crema se amesteca toate ingredientele pe baie de aburi. Dupa ce se umple cu crema, se pune si a doua foaie si se pune un tocator cu ceva pe el ca sa se preseze cateva ore si apoi se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremsnit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cremsnit

Cremsnit

Foile le puteti face in casa sau le puteti folosi cu incredere pe cele de la dr. oetcker. Eu am

5 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri
Cremsnit

Cremsnit

Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si 4 linguri de lapte. Se separa ouale iar galbenusurile

19 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • -6 linguri apa
  • -1 lingura otet
  • -1 varf de sare
  • -1 margarina
  • -300g faina
  • Pt crema:
  • -1 kg lapte
  • -350g zahar
  • -150g faina
  • -4 galbenusuri
  • -1 pachet vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec cu mac si lamaie Chec cu mac si lamaie

Mixam impreuna untul cu zaharul pana devine spumos, dupa care adaugam pe rand ouale si apoi macul. Faina amestecata cu praful de copt

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu nuca si crema de vanilie Prajitura cu nuca si crema de vanilie

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Separam galbenusurile de albus. Nuca impreuna cu faina si cu praful de copt le

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Guguluf cu dovleac si bourbon