1. Intr-un ceaunel sau o cratita cu fund dublu se pune la fiert 750ml lapte de soia cu zaharul si zaharul vanilinat.
2. Separat restul de lapte 250ml se amesteca cu praful de budinca si praful de sare.
3. Cand laptele de pe foc clocoteste incorporam cu telul budinca si amestecam continuu pana se-ngroasa.
4. Cand e aproape ingrosata adaugam coaja de lamaie.
5. O dam de pe foc si adaugam margarina taiata cubulete si esenta vanilie .
6. Crema calda se toarna peste prima foaie de cremsnit ,pe care va sugerez sa o lasati in cutia in care se afla atunci cand le cumparati.Apoi deasupra se pune si cea de a doua foaie.
7. Se lasa pana se raceste afara ,apoi se introduce pentru 2-3 ore la frigider, acoperita cu o folie (se fragezeste mai repede).
8. Cand vrem sa o servim o pudram cu zahar pudra. Se taie cu grija cu un cutit foarte bine ascutit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii