autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Cremvursti in aluat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Ingrediente
4 cremvursti, un ou, 100 ml lapte, 2 linguri ulei, 1/2 pachet praf de copt, faina, sare, piper, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Fac o coca din ou, ulei, lapte, praf de copt si faina. Coca sa fie mai groasa ca la clatite. Las aluatul sa stea 10-15 minute. Incing tigaia cu ulei, trec fiecare cremvursti prin aluat si il asez in tigaie sa se rumeneasca uniform. Servim calzi, cu garnitura de cartofi pai si cu salata sau muraturi,sau reci la aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvursti in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu rosii si marar

Pulpe de pui cu rosii si marar

Luam pulpitele de pui si le parlim putin pe flacara aragazului de puf. Le spalam cu apa calda si

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

In primul rand, am cumparat antricoate de vitel de la macelarie arabeasca, nu am gasit nici macar

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Interesanta reteta, eu fac in aluat de foetaj.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 cremvursti
  • un ou
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 pachet praf de copt
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Interesanta reteta, eu fac in aluat de foetaj.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Pernite dulci de pui