autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

CREMVUSTI CROCANTI

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2009

Ingrediente
1 pachet foietaj, 1/2 kg cremvusti subtiri, 1 ou, mac,susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Foietejul il tai fasii de 1 cm grosime.Infasori cremvustii cu fasiile de aluat,astfel incat, fasiile sa se suprapuna 1/2 cm.Asezi in tava unsa cu ulei. Ungi cu ou batut cu putin ulei, sare,piper, Presari cu mac sau susan dupa placere.Dai la cuptor pentu aproximativ 25 minute pana se rumenesc. Este un aperitiv gustos si aspectuos.
Daca ti-a placut reteta noastra "CREMVUSTI CROCANTI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    E interesant si gustos, cred ca am sa incerc.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • 1/2 kg cremvusti subtiri
  • 1 ou
  • mac,susan

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E interesant si gustos, cred ca am sa incerc.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
chiftelute inteligente