Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 04 aprilie 2018
Ingrediente
Va las pe voi sa va alegeti cantitatile, atat cat va doriti..., , - crenvursti, - smantana, - cascaval ras(mozzarella), - Crema Gulas iute(optional)
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180 de grade C.
Acestia se vor desface asa cum se vede in poza, la primul din dreapta si ii vom umple cu ajutorul unei lingurite, cu smantana.
Deasupra adaugam cascavalul ras si pentru culoare si gust putina crema Gulas iute.
Dam tava la cuptor din nou, pana se topeste cascavalul.
Sunt atat de buni asa fierbinti, incat nu am mai apucat sa le fac poza dupa ce i-am pus pe masa...
Pofta mare va doresc !
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dam cartofii, telina si morcovii pe razatoarea mica, tocam patrunjelul marunt, ardeiul gras si ceapa.
Curatam
1 vot
1 comentariu
45 min
Cel mai tare-mi pune imaginatia pe bigudiuri micul-dejun. Nu-l sar niciodata, nu functionez fara
10 voturi
3 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate