Ingrediente
500 g creveti, 1 albus, 1 lingura de amidon, 400 g legume congelate, 1 rasa lingurita zahar maro (light), 1 lingurita ghimbir tocat, 1 lingurita sos fasole iute (optional), 1 fir de ceapa verde, 1 lingura de sos de soia (light), 1 lingura de vin de orez chinezesc, 1 lingura de pasta de rosii, ulei pentru prajit
Dificultate: Medie | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Se pun la incins 2-3 linguri de ulei si se pun legumele cu ligurita de zahar. Se amesteca 3 minute apoi se scot si se pun in mijlocul farfuriei. Pot fi legume combinate, mazare, fasole verde, broccoli, etc.In aceeasi tigaie se lasa 2 linguri de ulei si se adauga ghimbirul tocat si ceapa taiata fin. Se amesteca 1 minut si se adauga crevetii. Se mai amesteca inca 1 min si se pune sosul de soia, vinul de orez. Se pun jumatate din creveti pe farfurie. Cealalata jumatate se amesteca cu lingura de pasta de tomate, pe foc, pana se fac rosii, aproximativ inca 1 miNUT