Tai piciorusele si coada,si decojesti cu grija ca sa ramana capul,se condimenteaza doar cu sare si piper.Intr-o tigaie incalzesti uleiul si se frig creveti impreuna cu foaia de dafin.Se intorc,si se adauga usturoiul.Cand sa rumenit putin se adauga sucul de la jumatate de lamaie,sau cateva picaturi.La cine nu ii place nu pune de loc.Optional se pune picantul,se adauga vinul si se pune capac pt cateva minute-Se serveste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii