autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Creveti aromati

Autor: marcela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marcela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 august 2009

Ingrediente
1,5 kg creveti, decorticati, , 8 linguri ulei masline, , 4 catei usturoi, , 1 lingurita ghimbir pudra, , 2 linguri sos soia, , 2 picaturi sos Tabasco, , 1 legatura patrunjel, , sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 3h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Fiecare crevete se cresteaza usor pe lungime, cu un cutit ascutit. Intr-un bol se amesteca: usturoiul zobit, sosul de soia, sare, piper,ghimbirul, sosul de tabasco. Se amesteca bine, se adauga crevetii. Continutul bolului se varsa intr-o punga de plastic, se inchide ermetic, se da la frigider, pentru 3 ore. Dupa 3 ore, continutul se varsa intr-o tigaie, se lasa 8-10 minute, la foc domol, amestecand din cand in cand. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat fin. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti aromati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala

Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala

Se condimenteaza fileurile cu sare si se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline.Se presara

6 voturi    21 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav prajit

Pastrav prajit

Dupa ce curatam si spalam bine pestele, il stergem cu un servet si stoarcem zeama de la ½ de lamaie

6 voturi    7 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    Am incercat sa pregatesc crevetii si asa am pus in plus niste masline negre si branza feta rasa si a iesit ceva foarte gustos.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Interesant si cred ca este bun,cand este vorba de peste de orice tip!

Dificultate

Redusa

Timp

3h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1,5 kg creveti
  • decorticati
  • 8 linguri ulei masline
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita ghimbir pudra
  • 2 linguri sos soia
  • 2 picaturi sos Tabasco
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de marcela
Salata speciala

Salata speciala

1. Cartofii se fierb in coaja, se taie in patru parti, apoi in felii, dupa care se stropesc cu ulei.

2 voturi    4 comentarii
1h
Salate reci
Salata mimoza

Salata mimoza

Se fierb cartofii cu coaja, impreuna cu morcovii in apa cu sare. Cartofii se lasa sa se raceasca,

4 voturi    0 comentarii
1h
Salate reci
Salata de octopus cu cartofi natur

Salata de octopus cu cartofi natur

Se pune octopusul in vin si zeama de lamaie, se acopera cu apa, se pune pe foc la foc repede, iar

1 vot    4 comentarii
1h
Salate reci
vera

vera (Chef de cuisine)

Interesant si cred ca este bun,cand este vorba de peste de orice tip!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu ciuperci la cuptor