Pentru a decortica un crevete, apucati-i capul intre degetelul mare si aratator, apoi trageti-l si rasuciti-l pana cand se desprinde de coada. Desprindeti picioarele de dedesubt, apoi desprindeti usor carapacea cu degetele, lasand carnea intacta inauntru.
Topiti untul cu zaharul si amestecati sa nu se arda. Adaugati restul ingredientelor si gustati sa il potriviti dupa gust mai dulce sau mai condimentat. Adaugati crevetii si putina sare si piper. Mai lasati pe foc aproximativ 7 minute.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii