autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Creveti cu sos picant

Autor: ramoness (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ramoness (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 aprilie 2011

Ingrediente
20 de creveti curatati,, 3 rosii mari,, un ardel iute,, busuioc,, patrunjel,, un pic de ulei de masline,, un catel de usturoi,, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Rosiile se spala, se inteapa cu furculita si se pun la fiert. Usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt. Crevetii se spala si se infing pe frigarui. Cand coaja incepe sa se desprinda de pe pulpa rosiilor, le pui la racit, apoi le decojesti. Le scoti cotoarele, toci pulpa si o calesti in tigaie, cu ulei de masline si usturoi. Intre timp, frigi crevetii pe gratar. Adaugi in sos usturoiul, ierburile, sarea si zaharul, dupa gust. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu sos picant,

Creveti cu sos picant,

Curatam ceapa si o taiem julien, rosiile le spalam si le dam pe razatoare, curatam cateii de usturoi

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Creveti, in sos picant-gampa al pil pil

Creveti, in sos picant-gampa al pil pil

Descongelam creveti.In cratita de lut punem uleiul ,usturoiul curatat ,taiat in feliute , ciusca

18 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 20 de creveti curatati,
  • 3 rosii mari,
  • un ardel iute,
  • busuioc,
  • patrunjel,
  • un pic de ulei de masline,
  • un catel de usturoi,
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Somon la tigaie cu sos de susan