autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Creveti cu sos picant

Autor: ramoness (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ramoness (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 16 aprilie 2011

Ingrediente
20 de creveti curatati,, 3 rosii mari,, un ardel iute,, busuioc,, patrunjel,, un pic de ulei de masline,, un catel de usturoi,, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Rosiile se spala, se inteapa cu furculita si se pun la fiert. Usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt. Crevetii se spala si se infing pe frigarui. Cand coaja incepe sa se desprinda de pe pulpa rosiilor, le pui la racit, apoi le decojesti. Le scoti cotoarele, toci pulpa si o calesti in tigaie, cu ulei de masline si usturoi. Intre timp, frigi crevetii pe gratar. Adaugi in sos usturoiul, ierburile, sarea si zaharul, dupa gust. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti, in sos picant-gampa al pil pil

Creveti, in sos picant-gampa al pil pil

Descongelam creveti.In cratita de lut punem uleiul ,usturoiul curatat ,taiat in feliute , ciusca

18 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri
Creveti  in vin rosé si sos picant de usturoi

Creveti in vin rosé si sos picant de usturoi

Intr-o cratitã (eu am folosit un vas de lut) se pune usturoiul la prãjit in uleiul de mãsline

5 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 20 de creveti curatati,
  • 3 rosii mari,
  • un ardel iute,
  • busuioc,
  • patrunjel,
  • un pic de ulei de masline,
  • un catel de usturoi,
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Orez cu peste (Peixe com arroz)