Se spala creveti si se lasa la scurs intr-o sita.
Incalziti uleiul intr-o oala de teflon la flacara medie.Adaugati ceapa si fulgi de piper rosu si sotati 1 minut.Adaugati usturoiul si prajiti pana cand usturoiul capata o nuanta galbuie.
Adaugati creveti in tigae cu sare si piper dupa gust.Se soteaza pana cand capata o nuanta rozalie,cam 3 min.
Se adauga vin si patrunjelul tocat si se da in clocot.Apoi se lasa la foc mic inca 1-2 minute sa se amestece aromele.Se servesc imediat.
Lamaia se foloseste la decor sau se stoarce si se stropesc creveti,dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii