Ingrediente
3 1/2 lingurita boia iute, 1 3/4 lingurita coriandru macinat, 3/4 lingurita ghimbir macinat, 1/2 lingurita sare, 1 cana rosii taiate din conserva, 2 linguri pasta de rosii, 2 lingurite hrean, 2 lingurite otet balsamic, 2 lingurite miere, 2 lingurite ardei jalapeno murat, tocat (1 mediu), 700 g creveti mari (circa 28), decorticati, 1 lingura ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Într-un castron mare, se amesteca restul de 2 lingurite de boia iute, 1 lingurita de coriandru, 1/2 lingurita ghimbir si 1/4 lingurita de sare. Se adauga crevetii si se amesteca bine Se adauga uleiul de masline si se amesteca din nou.
3. Se incalzeste in prealabil gratarul. Se frig crevetii la 15 cm de flacara, 2 minute pe fiecare parte sau pâna sunt facuti. Pentru servit. se asaza un morman de sos În centrul fiecareia din cele 4 farfurii si se aranjeaza crevetii de jur imprejur.