Creveti pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g creveti congelati
  • 2 oua
  • 75 g faina
  • 75 g pesmet
  • 1 lamaie
  • sare

Mod de preparare

Crevetii se lasa la descongelat in frigider sau la temperatura camerei. Se tamponeaza cu un servet si se stropesc cu lamaie. Se bat ouale intr-un castron cu faina si sarea. Compozitia obtinuta trebuie sa aiba consistenta unei smantani.

Se trec crevetii prin amestecul de ou, se tavalesc prin pesmet si se rumenesc pe ambele parti, in ulei incins. Dupa ce sunt rumeniti bine sunt gata de servit. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor