Creveti pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g creveti congelati
  • 2 oua
  • 75 g faina
  • 75 g pesmet
  • 1 lamaie
  • sare

Mod de preparare

Crevetii se lasa la descongelat in frigider sau la temperatura camerei. Se tamponeaza cu un servet si se stropesc cu lamaie. Se bat ouale intr-un castron cu faina si sarea. Compozitia obtinuta trebuie sa aiba consistenta unei smantani.

Se trec crevetii prin amestecul de ou, se tavalesc prin pesmet si se rumenesc pe ambele parti, in ulei incins. Dupa ce sunt rumeniti bine sunt gata de servit. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor