* Amesteca untul si zaharul pentru cateva minute.
* Adauga ouale unul cate unul si amesteca bine dupa fiecare.
* Adauga esenta si amesteca.
* Amesteca bine faina cu cacao si praf de copt. Adauga in compozitie si amesteca sa se incorporeze bine.
* Cu o lingura amesteca si ciocolata in compozitie.
* Pune la frigider 1-2 ore
* In timpul asta pune hartie de copt pe 2 tavi mari.
* Incalzeste cuptorul la 190 C
* Din compozitie fa bilute si da-le prin zahar pudra. Pune-le in tava, cu 2-3 cm intre ele
* Coace 10- 12 minute.
* Scoate biscuitii pe un gratar si lasa-i la racit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii