Seamana muult cu cele de la KFC,dar nu sunt cele originale. Ale mele sunt (dupa cum zice Thomas) MFC :)). S-au mancaat ataaat de repede incat am apucat sa fac doar 2 poze,dintre care una stearsa.Acestea sunt printre ultimele bucati ramase (am apucat sa le fac poza repede pana restul au baut apa :)) ),restul le-am mancat cu cartofi pai si sos de maioneza (am amestecat maioneza cu un catel de usturoi si putin cimbru).
Spalam si taiem pieptul de pui in fasii mai lungi.Il punem 2-3 ore la frigider(sau cel mai bine peste noapte) in sosul pentru marinata : amestecam laptele,cubul knor,1 lingurita de sare,1 lingurita de usturoi granulat. Trecem carnea prin cele trei boluri,in ordine: 1.faina + chilli + usturoi granulat
2. ouale+ boia+sare
3. fulgii de porumb Prajim bucatile de carne in uleiul incins,apoi le scoatem intr-un bol cu servetel pentru a absorbi excesul de ulei.Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii