Pieptul de pui se spala,se sterge si se taie in bucati de cca.3-4 cm lungime,dandu-le forma dorita,iar grosimea pieptului se pastreaza...
Bucatile de piept nu se vor bate...
Separat facem un amestec din feliile de paine prajite, sfaramate ca un pesmet mai grunjos,pesmet fin si cerealele sfaramate( nu macinate),iar ouale se bat cu sare, piper, oregano,nucsoara dupa gust.
Bucatile de piept se tavalesc prin amestecul de cereale si pesmet pe ambele parti apasand bine cu palmele si se tin la frigider 15-20 de minute.Apoi se trec prin ouale batute,din nou prin cereale si pesmet si se tin la frigider pentru cca 30 de minute.
Se prajesc in ulei incins la foc mediu pe ambele parti sau se coc la cuptor daca doriti sa fie dietetice...
Se pot pastra in congelator impachetate in folie...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii