Pieptul de pui se spala,se sterge si se taie in bucati de cca.3-4 cm lungime,dandu-le forma dorita,iar grosimea pieptului se pastreaza...
Bucatile de piept nu se vor bate...
Separat facem un amestec din feliile de paine prajite, sfaramate ca un pesmet mai grunjos,pesmet fin si cerealele sfaramate( nu macinate),iar ouale se bat cu sare, piper, oregano,nucsoara dupa gust.
Bucatile de piept se tavalesc prin amestecul de cereale si pesmet pe ambele parti apasand bine cu palmele si se tin la frigider 15-20 de minute.Apoi se trec prin ouale batute,din nou prin cereale si pesmet si se tin la frigider pentru cca 30 de minute.
Se prajesc in ulei incins la foc mediu pe ambele parti sau se coc la cuptor daca doriti sa fie dietetice...
Se pot pastra in congelator impachetate in folie...
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii