Ingrediente
500 gr. ciuperci, 200 gr. pesmet, 2-3 morcovi, 1 pastarnac, 3-4 catei de usturoi( pisat), 1 cartof, 2 linguri de faina, 3-4 cepe, 100 ml ulei, verdeturi (patrunjel frunze,marar) dupa dorinta, sare piper dupa gust
Dificultate: Medie | Timp: 1h
11 voturi
Mod de preparare
Se toaca marunt sau se mixeaza.Ceapa se caleste foarte usor in 2 linguri de ulei.Dupa ce s-a racit se adauga restul de ulei.Se adauga morcovul si pastarnacul date prin razatoare,apoi pesmetul.Cartoful se curata se da prin razatoare,se adauga un praf de sare ca sa nu se innegreasca apoi se stoarce si se adauga in compozitie.Adaugam restul ingerdientelor si amestecam bine.Cu mana usor umezita,modelam crochetele pe care le asezam pe o tava unsa cu putin ulei.
Ungem o tava,apoi le trecem prin palmele unse de asemenea cu ulei.Introducem tava la cupror pentru 30-40 de minute.Le putem intoarce sau le putem lasa asa.
se pot servi simple,cu o garnitura de legume,cu sos,sau pot constituie ele insele o garnitura deosebita pentru o frimptura.
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010
Cred ca sunt o bunatate !