Creierul se curăţă de pieliţe, se lasă în apă rece 2-3 ore şi apoi, se fierbe în apă cu sare, dafin şi oţet 10 minute. Se lasă la rece, în zeama în care afiert şi după aceea se taie bucăţele.
Separat se face un sos de unt, făină, zeamă de lămîie şi apa în care a fiert creierul, smîntînă şi puţin piper pisat.
Acest sos se dă se amestecă cu creierul şi se dă la rece.
Se formează crochete, se dau prin făină, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc în ulei încins.
Se presară cu pătrunjel tocat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii