Ingrediente
3 oua, 1 pahar cu boabe de porumb-putin tocat, 1 pahar de urda sau brinza de vaca, 3/4 pahar de brinza moale de uns, 1/2 pahar de faina pentru prajituri, 1/2 pahar faina de porumb, 1/2 pahar de condimente-patrunjel verde tocat,marar,ceapa verde, sare piper, unt pentru prajit, , Pentru servire: smantina proaspata.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Mod de preparare
Intr-o tigaie de teflon se pun 2 lingurite de unt se lasa sa se topeasca se face focul mai mic si cu o lingura se adauga din compozitie in tigaie.
Se lasa sa se prajeasca bine pe o parte dupa care le intoarcem pe partea cealalta caci sint foarte fragede si se pot sfarima.
Se servesc caldute cu smantina proaspata.
Sint delicioase si se potrivesc ca o gustare.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010
Foarte gustos!