autor:

kok miori

» » Aperitive

Crochete cu porumb

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Ingrediente
3 oua, 1 pahar cu boabe de porumb-putin tocat, 1 pahar de urda sau brinza de vaca, 3/4 pahar de brinza moale de uns, 1/2 pahar de faina pentru prajituri, 1/2 pahar faina de porumb, 1/2 pahar de condimente-patrunjel verde tocat,marar,ceapa verde, sare piper, unt pentru prajit, , Pentru servire: smantina proaspata.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se bat ouale cu sare si piper se adauga brinzeturile dipa care se adauga porumbul si la urma fainile. Se amesteca bine sa nu faca cocoloase .

Intr-o tigaie de teflon se pun 2 lingurite de unt se lasa sa se topeasca se face focul mai mic si cu o lingura se adauga din compozitie in tigaie.

Se lasa sa se prajeasca bine pe o parte dupa care le intoarcem pe partea cealalta caci sint foarte fragede si se pot sfarima.

Se servesc caldute cu smantina proaspata.

Sint delicioase si se potrivesc ca o gustare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete cu porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Crochete cu fulgi de porumb

Crochete cu fulgi de porumb

Se amesteca toate ingredientele.Cu o lingura se ia din compozitie si se prajesc in ulei incins.

5 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Tort aperitiv cu legume

Tort aperitiv cu legume

Morcovii, cartofii, telina si patrunjelul, toate curatate si spalate, se pun la fiert intr-un vas

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Foarte gustos!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 pahar cu boabe de porumb-putin tocat
  • 1 pahar de urda sau brinza de vaca
  • 3/4 pahar de brinza moale de uns
  • 1/2 pahar de faina pentru prajituri
  • 1/2 pahar faina de porumb
  • 1/2 pahar de condimente-patrunjel verde tocat,marar,ceapa verde
  • sare piper
  • unt pentru prajit
  • Pentru servire: smantina proaspata.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Kusheri-Orez cu linte si macaroane –specific egiptean