Intr-un bol se bat ouale cu sare si piper se adauga brinzeturile dipa care se adauga porumbul si la urma fainile. Se amesteca bine sa nu faca cocoloase .
Intr-o tigaie de teflon se pun 2 lingurite de unt se lasa sa se topeasca se face focul mai mic si cu o lingura se adauga din compozitie in tigaie.
Se lasa sa se prajeasca bine pe o parte dupa care le intoarcem pe partea cealalta caci sint foarte fragede si se pot sfarima.
Se servesc caldute cu smantina proaspata.
Sint delicioase si se potrivesc ca o gustare.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii