Intr-un bol se bat ouale cu sare si piper se adauga brinzeturile dipa care se adauga porumbul si la urma fainile. Se amesteca bine sa nu faca cocoloase .
Intr-o tigaie de teflon se pun 2 lingurite de unt se lasa sa se topeasca se face focul mai mic si cu o lingura se adauga din compozitie in tigaie.
Se lasa sa se prajeasca bine pe o parte dupa care le intoarcem pe partea cealalta caci sint foarte fragede si se pot sfarima.
Se servesc caldute cu smantina proaspata.
Sint delicioase si se potrivesc ca o gustare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii