Crochete de cartofi cu smantana

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi rosii.
  • 2 oua.
  • 3-4 linguri faina (sau amidon alimentar).
  • ulei pentru prajit (ulei din palmier nehidrogenat)
  • un varf de cutit bicarbonat.
  • 50 gr unt.
  • sare,piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon uscat,un praf de rozmarin.
  • 200 ml smantana (15%grasime).

Mod de preparare

Cartofii fierti in coaja se curata, se dau prin masina de tocat, se amesteca cu oul, faina, untul, bicarbonatul amestecat in faina, se adauga sare si piper roz proaspat macinat,tarhon uscat si rozmarin, se framanta bine pe planseta. Se fac crochete si se prajesc in ulei sau unt. Se servesc cu smantana. Sunt un deliciu. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise