Se dau cartofii fierti si sunca prin masina de tocat sau se toaca la mana, se amesteca cu smantana, sare si piper apoi cu faina pana se obtine un aluat potrivit de moale. Se face un sul ce se imparte in bucati egale, din care se fomeaza crochete de forma unui mititel. Se dau prin faina, apoi prin ou batut si pesmet iar apoi se prajesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii