Crochete de cartofi, cu telemea si carne tocata

Se spala cartofii si se pun in apa cu sare la fiert.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Crochete de cartofi, cu telemea si carne tocata

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 4-5 cartofi medii
  • 6 oua
  • 250 gr de branza telemea
  • 150 gr de carne tocata
  • 1 legatura de patrunjel
  • 200 gr de pesmet
  • 100 gr de faina
  • sare
  • piper dupa gust
  • 200 ml de ulei

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun in apa cu sare la fiert. Carnea tocata se pune la calit. Razuim branza pe razatoarea cea mare. Cand cartofii au fiert, ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca. Razuim, de asemenea, si cartofii pe razatoarea cea mare, apoi se adauga branza, 3 oua, patrunjelul tocat marunt, sare, piper dupa gust. Se adauga si carnea tocata calita.

Amestecam pana cand obtinem un aluat omogen. Separat, se pune pe o farfurie faina, iar pe alta farfurie pesmetul. Intr-un bol, batem restul de oua.

Modelam cu mana bilute din compozitia de mai sus, pe care le trecem prin faina, ou si pesmet.

Se incinge o tigaie cu lei si se prajesc crochetele.

Se scot pe un servetel absorbant, pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise