autor:

» » Aperitive

crochete de cascaval

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
400 g cascaval, 3 oua, 200 g faina, 150 ml lapte, 250 g pesmet, 50 g unt, 2 g piper, 15 g sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Se rade cascavalul
Intr-o cratita se pun 50 g unt si 100 g faina dizolvata in 50 ml lapte si se pune pe foc amestecand continuu. Se adauga apoi treptat si restul de lapte. Se adauga sarea si piperul si se mai fierbe cca 10 minute.
Se ia vasul de pe foc, se pune cascavalul ras si se adauga treptat ouale, mestecand continuu. Din compozitia obtinuta se fac crochete lungi de 5-6 cm , cu un diametru de 1-2 cm , se trec prin faina, ou , pesmet si se prajesc in baie de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "crochete de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    CRED CA SUNT FOARTE GUSTOASE

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 400 g cascaval
  • 3 oua
  • 200 g faina
  • 150 ml lapte
  • 250 g pesmet
  • 50 g unt
  • 2 g piper
  • 15 g sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

CRED CA SUNT FOARTE GUSTOASE

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza