Se rade cascavalul
Intr-o cratita se pun 50 g unt si 100 g faina dizolvata in 50 ml lapte si se pune pe foc amestecand continuu. Se adauga apoi treptat si restul de lapte. Se adauga sarea si piperul si se mai fierbe cca 10 minute.
Se ia vasul de pe foc, se pune cascavalul ras si se adauga treptat ouale, mestecand continuu. Din compozitia obtinuta se fac crochete lungi de 5-6 cm , cu un diametru de 1-2 cm , se trec prin faina, ou , pesmet si se prajesc in baie de ulei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii