Orezul se alege si se apala bine, apoi se pune la fiert in apa cu sare, cand este fiert se scurge bine de apa si se lasa la racit.
Cascavalul si parmezanul se rad pe rozatoarea fina si se amesteca cu ouale, se contimenteaza totul, apoi se pune orezul rece si se omogenizeaza.Din compozitia rezultata se formeaza mici crochete care se trec prin faina si se prajesc pe toate partile in ulei incins, pana se rumenesc putin.
Se servesc fierbinti pe platou, ornate dupa preferinte.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii