Ingrediente
150 gr orez, 150 gr.cascaval, 150 gr.parmezan, 3 oua, 35 gr.smantana, 150 gr.faina, 150 gr.ulei, 20 gr.sare, 4 gr. nucsoara, 3 gr.piper
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
9 voturi
Mod de preparare
Cascavalul si parmezanul se rad pe rozatoarea fina si se amesteca cu ouale, se contimenteaza totul, apoi se pune orezul rece si se omogenizeaza.Din compozitia rezultata se formeaza mici crochete care se trec prin faina si se prajesc pe toate partile in ulei incins, pana se rumenesc putin.
Se servesc fierbinti pe platou, ornate dupa preferinte.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010
Trebuie sa fie tare gustoase...
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010
DUPA CUM ESTE PREZENTATA RETETA,SUNT SIGURA CA SUNT O BUNATATE.AVETI VOTUL MEU.