1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc.
2. Cand incepe sa fiarba se introduc fileurile si se lasa 5 minute. Se scurg si se lasa la racit.
3. Se toaca fileurile, ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si se pun intr-un vas.
4. Se rade cartoful pe razatoarea mica si se adauga, apoi cele 3 linguri de telemea rasa tot pe razatoarea mica.
5. Se adauga ouale si se omogenizeaza compozitia.
6. Intr-o tava se aseaza folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei.
7. Se formeaza crochetele pe care le dam prin pesmet si le asezam in tava.
8. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa pana se rumenesc crochetele.
9. Se servesc cu piure de cartofi si sos de rosii, sau cu cartofi natur si suc de lamaie, sau cu orice alta garnitura doriti.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii