autor:

ALINA BANICA

» » Mancaruri cu peste

Crochete de pangasius

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
- 2 fileuri de pangasius, - 1 legatura ceapa verde, - 1 legatura usturoi verde, - 1 legatura marar, - 1 legatura patrunjel, - 1 cartof mai mare, - 3 linguri telemea, - 2 oua, - sare, piper, - ulei, - pesmet., , Pentru marinata:, - 2 litri apa, - sare, - piper boabe, - 2 foi dafin, - 1 lingura otet de mere.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc.
2. Cand incepe sa fiarba se introduc fileurile si se lasa 5 minute. Se scurg si se lasa la racit.
3. Se toaca fileurile, ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si se pun intr-un vas.
4. Se rade cartoful pe razatoarea mica si se adauga, apoi cele 3 linguri de telemea rasa tot pe razatoarea mica.
5. Se adauga ouale si se omogenizeaza compozitia.
6. Intr-o tava se aseaza folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei.
7. Se formeaza crochetele pe care le dam prin pesmet si le asezam in tava.
8. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa pana se rumenesc crochetele.
9. Se servesc cu piure de cartofi si sos de rosii, sau cu cartofi natur si suc de lamaie, sau cu orice alta garnitura doriti.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pangasius" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Salata de ton

Salata de ton

Intr-un vas se amesteca tonul maruntit, ardeiul si ceapa taiate feliute. Se adauga suc de lamaie,

8 voturi    3 comentarii
7 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume si orez

Pangasius cu legume si orez

Intr-o cratita se pune uleiul de masline la incalzit. Se adauga usturoiul si pangasiusul si se prajeste.Adaugam

6 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Larisa , 14 iulie 2019

    Nu mai folositi folie de aluminiu la prepararea retetelor! Puteti folosi hartie de copt fara nici o problema.

  • Fara foto

    Gina , 19 februarie 2019

    Parerea mea este ca trebuie fiert (pe 3/4) cartoful care este in amestec. Pangasiusul este foarte, foarte fraged. Nu-i trebuie mult timp de coacere.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Dintre toate retetele pe care le-am incercat cu pangasius mie aceasta mi s-a parut cea mai reusita. Am probat-o pe fratele meu si nici nu si-a dat seama ce este...oricum este foarte gustoasa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Tare bune, frumoase! Eu, am gatit merlucius in pesmet cu lamaie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • - 2 fileuri de pangasius
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 1 legatura usturoi verde
  • - 1 legatura marar
  • - 1 legatura patrunjel
  • - 1 cartof mai mare
  • - 3 linguri telemea
  • - 2 oua
  • - sare
  • piper
  • - ulei
  • - pesmet.
  • Pentru marinata:
  • - 2 litri apa
  • - sare
  • - piper boabe
  • - 2 foi dafin
  • - 1 lingura otet de mere.

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

3 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Salata orientala de primavara

Salata orientala de primavara

1. Se fierb ouale tari si se pun apoi in apa rece. 2. Se curata cartofii si se pun la fiert in apa

10 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Larisa

Nu mai folositi folie de aluminiu la prepararea retetelor! Puteti folosi hartie de copt fara nici o problema.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste in sos de rosii cu vin