autor:

ALINA BANICA

» » Mancaruri cu peste

Crochete de pangasius

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
- 2 fileuri de pangasius, - 1 legatura ceapa verde, - 1 legatura usturoi verde, - 1 legatura marar, - 1 legatura patrunjel, - 1 cartof mai mare, - 3 linguri telemea, - 2 oua, - sare, piper, - ulei, - pesmet., , Pentru marinata:, - 2 litri apa, - sare, - piper boabe, - 2 foi dafin, - 1 lingura otet de mere.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc.
2. Cand incepe sa fiarba se introduc fileurile si se lasa 5 minute. Se scurg si se lasa la racit.
3. Se toaca fileurile, ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si se pun intr-un vas.
4. Se rade cartoful pe razatoarea mica si se adauga, apoi cele 3 linguri de telemea rasa tot pe razatoarea mica.
5. Se adauga ouale si se omogenizeaza compozitia.
6. Intr-o tava se aseaza folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei.
7. Se formeaza crochetele pe care le dam prin pesmet si le asezam in tava.
8. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa pana se rumenesc crochetele.
9. Se servesc cu piure de cartofi si sos de rosii, sau cu cartofi natur si suc de lamaie, sau cu orice alta garnitura doriti.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pangasius" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius cu sos alb

File de pangasius cu sos alb

Pestele se tamponeaza cu prosop de hartie pentru a elimina surplusul de apa. Apoi il condimentam

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav somonat cu sos

Pastrav somonat cu sos

- Pastravul somonat se dezoseste, se asaza in tava pe un strat de sare mare. - Il stropim cu zeama

16 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Dintre toate retetele pe care le-am incercat cu pangasius mie aceasta mi s-a parut cea mai reusita. Am probat-o pe fratele meu si nici nu si-a dat seama ce este...oricum este foarte gustoasa.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Tare bune, frumoase! Eu, am gatit merlucius in pesmet cu lamaie.

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • - 2 fileuri de pangasius
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 1 legatura usturoi verde
  • - 1 legatura marar
  • - 1 legatura patrunjel
  • - 1 cartof mai mare
  • - 3 linguri telemea
  • - 2 oua
  • - sare
  • piper
  • - ulei
  • - pesmet.
  • Pentru marinata:
  • - 2 litri apa
  • - sare
  • - piper boabe
  • - 2 foi dafin
  • - 1 lingura otet de mere.

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

2 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Salata orientala de primavara

Salata orientala de primavara

1. Se fierb ouale tari si se pun apoi in apa rece. 2. Se curata cartofii si se pun la fiert in apa

10 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive cu oua

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Peste pane