1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc.
2. Cand incepe sa fiarba se introduc fileurile si se lasa 5 minute. Se scurg si se lasa la racit.
3. Se toaca fileurile, ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si se pun intr-un vas.
4. Se rade cartoful pe razatoarea mica si se adauga, apoi cele 3 linguri de telemea rasa tot pe razatoarea mica.
5. Se adauga ouale si se omogenizeaza compozitia.
6. Intr-o tava se aseaza folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei.
7. Se formeaza crochetele pe care le dam prin pesmet si le asezam in tava.
8. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa pana se rumenesc crochetele.
9. Se servesc cu piure de cartofi si sos de rosii, sau cu cartofi natur si suc de lamaie, sau cu orice alta garnitura doriti.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii